Tilmeld dig CUPRA Danmarks nyhedsbrev

Vær sikker på, ikke at gå glip af seneste nyheder om vores modeller og gode tilbud.

Når du har trykket ’Tilmeld’ herunder er du tilmeldt vores nyhedsbrev og vil modtage en mail med bekræftelse.

Kontaktoplysninger

Du giver samtykke til, at autoriserede SEAT/CUPRA-forhandlere (26/18), SEAT/CUPRA-servicepartnere (43), og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (SEAT/CUPRA Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler. 

Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede SEAT/CUPRA-forhandlere (26/18), SEAT/CUPRA-servicepartnere (43) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier.  

Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger indsamlet gennem cookies om din adfærd på Skandinavisk Motor Co. A/S’ hjemmesider. 

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.  

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.